Despre Noi


VENIM LA DUMNEAVOASTRA!

Daca sunteti foarte ocupat, puteti solicita vizita unui reprezentant de vanzari. Acesta va veni la dumneavoastra acolo unde ii veti solicita vizita, cu produsele dorite. De Luni si pana Vineri facem deplasari la domiciliul/biroul dumneavoatra.
    Magazin Milan Alexander

    Mijloace de transport: - tramvaie 1, 46; autobuz 182; troleibuz 79 (până pe bd. I.G. Duca); metrou (Victoriei sau Gara de Nord sau Basarab) - cu mașina personală: parcare publică în față (aglomerată în timpul săptămânii în intervalul de lucru, goală sâmbăta), locuri goale permanent în spatele blocului, puteți lăsa numărul în geam și nu se supără nimeni (zonă civilizată).

    Magazin Milan Alexander
    Sos. Nicolae Titulescu nr 18, parter, Sector 1. (Zona: Piața Victoriei)
Despre noi
Milan Alexander – este unul dintre cele mai inovatoare branduri în materie de costume bărbătești, care şi-au impus deja ideile originale, creându-şi propriile trenduri odată cu lansarea colecției de costume confecționate din stofă de calitate, potrivite pentru orice ocazie sau eveniment, fie că vorbim despre costume office, business, cambrate, casual, slim fit sau ceremonie. Întreaga colecție de costume bărbătești comercializate prin magazinul Milan-Alexander sunt fabricate în România și sunt realizate din stofă naturală de calitate înaltă, care nu se șifonează, nu se scămoșează și nu permite electrizarea cămășii, oferite într-o paletă diversă de culori, de la cele mai subtile până la cele mai dinamice, fiecare costum fiind lucrat în detalii deosebite ce fac diferența față de alte branduri. Retușurile costumelor bărbătești pot fi realizate în departamentul de croitorie unde o echipă de oameni pricepuți și preocupați de confortul și aspectului tău fizic, cu mult talent și dibăcie îți vor ajusta costumul ales exact așa cum îl doreşti şi potrivit măsurii tale.

Recomandam cu căldură costumele Milan Alexander din următoarele motive:

Oferim costume pentru bărbați la preturi de producător

Costumele sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate

Pasiunea și atenția meticuloasă a designerului pentru detalii

Stofa nu se sifonează și nu se scămoșează facand costumele realizate mult mai durabile

Costumele bărbătești au un raport excelent calitate/preț și sunt fabricate în România

Oferă puncte de recompensă pentru produsele achiziționate

Oferim posibilitatea ca un reprezentant de vânzări să vină la adresa dvs. cu produsele dorite

Contacteaza-ne la nr. de telefon 0726 961 845 Refuză